TPIK meelte aia avamine 28.06 kl 16

Olete oodatud Tallinna Puuetega Inimeste Koja meelte aia avamisele

28. juunil kl 16

Oleme rajanud Tallinn Euroopa roheline pealinn 2023 raames meelte aia, et pakkuda puuetega inimestele, nende lähedastele ning ümbruskonna elanikele lisavõimalusi õues vaba aja veetmiseks, tutvustades neile erinevaid meeli stimuleerivaid elemente. Aia loomise üks eesmärk on ka tõsta üldsuse teadlikkust Tallinna Koja olemasolust ning vähendada puuetega inimestega seotud eelarvamusi.

Aia planeerimisel jagasid oma eelistusi ja soovitusi TPIK liikmesorganisatsioonide esindajad, seega loodame, et nii erinevate puuetega kui ka erinevas vanuses inimesed tunnevad end meie peagi avatavas meelte aias hästi.

Aia pidulik avamisüritus toimub 28. juunil kl 16 Endla 59; TPIK hoovis.

Oleme tänulikud, kui teatate enda tulekust, vastates hiljemalt 26. juunil meilile Kadri.palk@tallinnakoda.ee

P.S. Kuna üritus toimub maja hoovipoolses parklas, palume seekord võimaluse korral saabuda jalgsi, jalgratta või ühistranspordiga. Juhul, kui peate tulema siiski autoga, siis lähimad avalikud parkimiskohad on Koskla tänaval (100-200m).