Eesti Töötukassa

Teenused vähenenud töövõimega inimestele

30.04.2021 REEDE 10:00–13:30

Kas oled ise või on Sinu lähedane tervisemurega, kes töötab või otsib tööd? Tule osale meie seminaril, kus saad küsida lektoritelt ja teenusepakkujatelt küsimusi, millele vastatakse võimalusel koheselt. Iga teema juures räägib oma kogemusloo ka teenusepakkuja. Seminaril on tagatud viipekeele- ja kirjutustõlge.

 Ajakava:

10.00-11.00 Abivahend ja kohandused. Räägime, mis on tööalane abivahend ja kuidas saab Töötukassa toel töökohta kohandada.
11.15-12.15 Kaitstud töö ja tugiisiku teenus. Tutvustame tugiisiku teenuse võimalusi ja räägime, kuidas toimub kaitstud töö teenus.
12.30-13.30 Rehabilitatsioon ja kogemusnõustamine. Räägime lähemalt, mis on rehabilitatsiooniteenus, mida kujutab endast kogemusnõustamine ja kuidas tervisemurega inimene neid teenuseid saab taotleda.

Veebiseminar toimub MS Teams’i vahendusel. Seminariga saad liituda siin 👉https://bit.ly/3edkl0M