Puuetega inimeste päevad “Toetades iseseisvust” 3.-5.septembrini

PRESSITEADE:
1.09.2020

3.-5.septembrini Tallinna Puuetega Inimeste Koja tegevuskeskuses, Endla 59,  toimuvad puuetega inimeste päevad ” Toetades iseseisvust ” keskenduvad erinevate puudeliikide eripärale, vaimsele tervisele ja kroonilistele haigustele. ” Soov reaalselt kokku tulla ja vajadus infot vahetada on suur, ” sõnas koja juhatuse esimees Külli Urb. Päevadel elluviidavad infotunnid, teraapiad, liikumistunnid ja nõustamine rõhutavad puuetega inimeste iseseisvumisvajadust, individuaalsust, õigusi ja kaasarääkimissoovi. Kuuleb ja näeb ka puuetega inimeste endi iseseisvumise- ja puudega kohanemise positiivseid kogemusIugusid, võimalusi edukalt liigelda, haridust omandada ja kultuuri nautida. Infopäevadel keskendutakse Tallinnas pakutavatele teenustele, valikutele, ligipääsetavatele kultuuri-ja haridusasutustele, huvi-ja spordikeskustele.
Osalejad saavad osa tegevus-ja liikumisteraapia- ning kunstiteraapia tundidest, sportimisest, jalgrattasõidust tandemrattal või pimemassööride professionaalsetest massaaziseanssidest, abi-ja teraapiakoertega suhtlemisest rääkimata argipäevadel kella 13-19 ning laupäeval 11-16. Kehakinnitust pakub “Hoovimaja kohvituba”.
Infot leiab www.tallinnakoda.ee ja FB lehelt

Plakat:https://drive.google.com/file/d/1KKbNJU8gsRE7cnAC06KuLmi2gFb45hMf/view?usp=sharing <https://drive.google.com/file/d/1KKbNJU8gsRE7cnAC06KuLmi2gFb45hMf/view?usp=sharing