Endla 59, 10615 Tallinn

21.mai on rahvusvaheline ligipääsetavuse päev

21. Mai 2020 on rahvusvaheline ligipääsetavuse päev.

Kuulake EPIKoja podcasti ehk taskuraadiot.Podcast saab kuulata näiteks Youtubes (subtiitritega):
https://www.youtube.com/watch?v=xeGbFxCwtLg

Selles räägime disaineri Daniel Kotsjubaga universaaldisainist, kui ka Erinevate puudeliikide esindajatega sellest, millised mured liikumis, kuulmis ja nägemispuudega inimesi igapäevaselt tabavad. Lili Tiri Eesti Liikumispuudega inimeste Liidu tegevjuht võttis iseseisvalt ette teekonna elektriratastoolis ning jagab oma seiklust ka meiega. Eesti Vaegkuuljate Liidu esinaine Külliki Bode avab aga kuulmispuudega inimestega suhtlemise tagamaid ning blogija Kai kuusk räägib, mis moodi nägijad nägemispuudega inimestele igapäeva elu kirjeldada võiksid. Toimetaja ning saatejuht on Jakob Rosin