Muutused avalike ürituste toimumises TPIK majas alates 14.märtsist

Seoses Eesti Vabariigi Valitsuse 12. märtsi 2020 otsusega, mis kuulutas seoses koroonaviiruse pandeemilise levikuga maailmas ja viiruse tõenäolise Eesti-sisese leviku laienemisega riigis välja eriolukorra, mis kehtib 1. maini 2020, kui valitsus ei otsusta teisiti, anname teada meie majas toimuvate avalike ürituste – haiguskoolituste, kogemusnõustamiste, spordi-ja võimlemistreeningute, mälutreeningute ja huviringide ärajäämisest Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses, Endla tn 59. Ka 24.-25.aprillil toimuma pidanud invamess “Toetades Iseseisvust” on viiruse leviku tõttu lükatud septembrikuusse.

Palun kõigi liikmete, klientide, koostööpartnerite ja puuetega inimeste ning krooniliste haigete ja nende lähedaste mõistvat suhtumist.

Infot võimalike muutuste osas palun jälgige www.tallinnakoda.ee ja FB lehel