Tule kuula valimisdebatti “Puuetega inimeste heaolu aastal 2023” 18.veebruaril kell 15:00

Eesti Puuetega Inimeste Koda ja Tallinna Puuetega Inimeste Koda korraldavad 18. veebruaril kell 15.00-17.00 Tallinna Puuetega Inimeste Kojas (Endla 59, Tallinn) valmisdebati “Puuetega inimeste heaolu aastal 2023”.

Tule kohale või jälgi oseülekandena – http://bit.ly/valimisdebatt2019  

Debatis osalevad:

Helina Tilk, Erakond Eestimaa Rohelised; Helle-Moonika Helme, Eesti Konservatiivne Rahvaerakonda; Jüri Jaanson, Eesti Reformierakond; Kaia Iva, Isamaa Erakond; Madis Mark, Elurikkuse Erakond; Merike Martinson, Eesti Keskerakond; Monika Haukanõmm, Sotsiaaldemokraatlik Erakond; Tiia Sihver, Erakond Eesti 200; Tiina Kangro, Eesti Vabaerakond.

Valimiste eel palume erakonna esindajatel selgitada oma erakonna valmisprogrammi põhjal, kuidas tagada kõigile puuetega inimestele teenuste ja toetuste kättesaadavus sõltumata elukohast ja aidata puuetega inimesed välja vaesusest järgmise valimistsükli jooksul, aastaks 2023.

Debatti modereerib ajakirjanik Urmas Vaino. Tagatud on eesti viipekeele ja kirjutustõlge.

Kogunemine ja tervituskohv alates 14.30.

Lisaküsimused: epikoda@epikoda.ee või telefonil 661 6614