Purjetamine on kõikidele, tule merele!

Projekt “Erilised purjetajad” loob erivajadustega inimestele võimaluse proovida merelist eluviisi ja nautida purjetamist. Professionaalse treeneri poolt antakse esmateadmised tuuleoludest, paadiehitusest ja lihtsamatest manöövritest merel, peale ABC omandamist saavad erivajadustega inimesed ise purjepaati istuda ja kogenud roolimehega merel käia.

 

Eelnevalt on vaja registreeruda lingil  http://bit.ly/1U49ClV

Päästevestid kohapeal olemas ja osalejaid abistatakse paati ronimisel.

2018. aasta Erilisi Purjetajaid toetab Eesti Töötukassa, võileibadega varustab Mamma ja jookidega A.Le Coq.

Pärnu Purjetamisnädal, laupäeval, 9. juunil, kl 17

Laupäeval, 9. juunil toimub purjetamissündmus  “Erilised Purjetajad”Pärnu jahtsadamas, kus erivajadustega inimesed saavad purjesportlaste, vabatahtlike ja abistajate toel ise seilata. Olümpiasurfar Ingrid Puusta ja treener Argo Kruusmägi jagavad nippe ja annavad infot purjetamise kohta. Erilisi purjetajaid toetab Eesti Töötukassa.

Tallinna Merepäevad, laupäeval, 14. juulil, kl 16-19

Laupäeval, 14. juulil toimub purjetamissündmus  “Erilised Purjetajad” Lennusadama B-kail , kus erivajadustega inimesed saavad purjesportlaste, vabatahtlike ja abistajate toel ise seilata. NYCS purjetamiskooli ja RS Sailors Estonia instruktorid ja sportlased jagavad nippe ja annavad infot moodsatel sportpaatidel purjetamise kohta. Erilisi purjetajaid toetab Eesti Töötukassa.

Kuressaare merepäevad, laupäeval, 11. augustil, kl 17

Laupäeval, 11. augustil toimub purjetamissündmus  “Erilised Purjetajad” Kuressaare jahtsadamas, kus erivajadustega inimesed saavad purjesportlaste, vabatahtlike ja abistajate toel ise seilata. Parapurjetaja Anre Nõmme ja treener Viktor Umb jagab nippe ja annab infot parapurjetamise kohta. Erilisi purjetajaid toetab Eesti Töötukassa.
Fotod kutsele lisamiseks, Tallinna Merepäevadelt, vabaks kasutamiseks, autor Raul Mee
https://www.dropbox.com/sh/4l9092czr316fgn/AACVsbGRIfxaFrgo-S51RyoGa?dl=0

Facebook

https://www.facebook.com/erilisedpurjetajad/